Back to Top

 

Foto’s

Fotografiecarmen

Beste fotograaf,

Ook dit jaar houden wij weer de SGW Vlietland wedstrijd en we vinden het erg leuk als je ons wilt komen bezoeken! Ook het mennen gaat door dit jaar, met op zondag de marathon (www.eventingzuidholland.nl).

Het recreatiegebied Vlietland is een vrij toegankelijk gebied. Gedurende de 3 dagen is een deel van het terrein afgezet met touwen, zodat de paarden in de cross en menners tijdens de marathon zonder onderbreking het parcours kunnen afleggen. De aanwezige vrijwilligers geven met fluitsignalen aan wanneer er ruiters aankomen in het parcours en er extra uitgekeken moet worden. Zo proberen we de veiligheid van alle deelnemers en bezoekers te waarborgen.

De afstand van touwen tot hindernissen is soms maar 1 meter. We gaan er vanuit, dat de bezoekers (waaronder fotografen) dichtbij genoeg kunnen komen om de sensatie van een cross te beleven of mooie plaatjes te kunnen schieten. We hebben dan ook geen speciale voorzieningen voor fotografen getroffen en verwachten dat jullie de instructies van de vrijwilligers opvolgen.

Verder is het mogelijk om een persoonlijke link voor de gemaakte foto’s op onze website www.eventingzuidholland.nl te zetten. De (sponsor)vergoeding die wij hiervoor vragen bedraagt €25. Graag hoor ik of je hier gebruik van wilt maken.

Mocht je op de dagen zelf vragen hebben, aarzel niet om Lucienne te bellen (M: 06-51593812). Zij zal zelf vooral in het strodorp aanwezig zijn.

Foto`s voorafgaande jaren