Back to Top

 

Foto’s

SGW Crossfoto’s en Springen – Door Marcel van den Bos

Zelf ben ik al enkele jaren recreatief ruiter en daarnaast ook sportfotograaf, zodoende ben ik  dan ook graag aanwezig bij SGW evenementen en ook bij het Mennen (ben zelf regelmatig Groom). In 2014 ben ik al eerder aanwezig geweest bij SGW Vlietland. Helaas ging het vorig jaar (heel begrijpelijk) niet door vanwege de wateroverlast.

Via deze link zijn de SGW Vlietland 2017 foto’s terug te vinden: http://www.van-den-bos.com/sgw

Fotografen aanwezig 2017
✔ Marcel van den Bos
odD Fotografie
Eventing Photo
Jeroen Tibbe Fotografie
Arista Fotografie
Victor Krijt
ESVEO fotografie
Jan10fotografie
Fotografiecarmen

Beste organisatie en controleurs van hindernis 6, 

Ik wil jullie even meedelen dat het mijn paard en mijzelf goed vergaat na onze behoorlijk ernstige val in de picknick tafel afgelopen zaterdag. 

Ik heb net privé de foto reportage ontvangen en het zag er behoorlijk lelijk uit! Daarom wil ik melden dat het paard nergens last van heeft, weer super loopt en 1 schrammetje aan het achterbeen rijker is 😉 Ikzelf heb een gekneusde knie met wat vocht ophoping, maar goed, er is ook 600 kilo op gevallen haha. Dit was onze eerste val op wedstrijd in 11 jaar, dus we mogen niet klagen. 

Mijn speciale dank naar de 2 hindernis toppers die mijn paard en mij prima hebben opgevangen. Jullie waren top! 

Het was jammer dat hij die dag geen vertrouwen in zijn springkwaliteiten had, maar het kan niet altijd feest zijn. We gaan weer vrolijk verder . 

 

Vriendelijke groet, 

Wendy en Remy 

cid:image001.jpg@01D2EF89.CDBA91C0

 

Beste fotograaf,

Ook dit jaar houden wij weer de SGW Vlietland wedstrijd en we vinden het erg leuk als je ons wilt komen bezoeken! Ook het mennen gaat door dit jaar, met op zondag de marathon (www.eventingzuidholland.nl).

Het recreatiegebied Vlietland is een vrij toegankelijk gebied. Gedurende de 3 dagen is een deel van het terrein afgezet met touwen, zodat de paarden in de cross en menners tijdens de marathon zonder onderbreking het parcours kunnen afleggen. De aanwezige vrijwilligers geven met fluitsignalen aan wanneer er ruiters aankomen in het parcours en er extra uitgekeken moet worden. Zo proberen we de veiligheid van alle deelnemers en bezoekers te waarborgen.

De afstand van touwen tot hindernissen is soms maar 1 meter. We gaan er vanuit, dat de bezoekers (waaronder fotografen) dichtbij genoeg kunnen komen om de sensatie van een cross te beleven of mooie plaatjes te kunnen schieten. We hebben dan ook geen speciale voorzieningen voor fotografen getroffen en verwachten dat jullie de instructies van de vrijwilligers opvolgen.

Verder is het mogelijk om een persoonlijke link voor de gemaakte foto’s op onze website www.eventingzuidholland.nl te zetten. De (sponsor)vergoeding die wij hiervoor vragen bedraagt €25. Graag hoor ik of je hier gebruik van wilt maken.

Mocht je op de dagen zelf vragen hebben, aarzel niet om Lucienne te bellen (M: 06-51593812). Zij zal zelf vooral in het strodorp aanwezig zijn.

Aanwezige fotograaf 2015:


carmen

Fotografie Carmen
06-40241754
fotografiecarmen@hotmail.com
www.fotografiecarmen.com


Foto’s 2016
Bouw hindernissen 2016

Clinics Edwin van der Graaf

Clinics Eventing

Foto’s 2015
Crosshindernissen 2015

SGW(M) 2015

Foto’s 2014
Mennen

Foto’s 2013
Hindernissen 2013 (op Facebook)
Allerlei foto’s van de zaterdag (door Niels Lelieveld gemaakt)
Crossfoto’s bij de waterhindernis (door Sportview)
Foto’s van de zondagmiddag (door www.fotosuus.nl)
Allerlei foto’s van het hele weekend (door Carmen)

Foto’s 2009
Ruiters 2009

Foto’s 2008
Foto’s 2007